Бердичів

міська рада

11,0 тис. грн. на підтримку української армії зібрали на благодійному турнірі за участі ветеранів футболу

????????????????????????????????????

І знову благодійний футбол у Бердичеві! Цього разу порох у порохівницях, силу тіла й духу, техніку та влучність удару мали змогу перевірити й засвідчити ветерани «гри мільйонів». У рамках Відкритого благодійного ветеранського турніру на поле вийшли майстри шкіряного м’яча віком 40+ з Бердичева, Любара, Попільні, Романова, а також із Вінниччини – з Глуховець та Козятина – усього 6 команд.

Стартова боротьба розгорнулася у двох групах. Наші земляки з ФК «Бердичів» потрапили до трійки разом із козятинським «Монолітом» та «Променем» (Глухівці). У результаті посіли у ній останнє місце і вимушені були доводити свою перевагу над романівською «Зорею» у матчі за V місце. Що й успішно виконали, виявившись влучнішими та холоднокровнішими у післяматчевих пенальті.

Почесну «бронзу» турніру у двобої з «Променем» завоювали футболісти з Любара. А головна дуель розгорнулася між ФК «Попільня» та «Монолітом». І знову нульова нічия в основному часі, і серія пенальті. В якій з рахунком 2:1 перемогли попільнянці, котрі й стали володарями головного призу турніру.

На церемонії закриття усіх учасників футбольного дійства привітали Бердичівський міський голова Сергій Орлюк та представники Житомирської обласної асоціації футболу. Насамперед, висловили шану та вдячність Збройним Силам України, котрі доблесно воюють проти російських окупантів, а також подякували усім небайдужим, які долучилися до збору коштів на підтримку української армії на цьому турнірі.

Сума, що її вдалося зібрати під час футбольного дійства, склала 11,0 тисяч гривень.