Бердичів

міська рада

Бердичівська лікарня отримала автомобіль «швидкої» і медикаменти від давнього друга міста Жана Поля Роша та партнерів із Франції

DSC_0094-1

В останні дні травня міський голова Сергій Орлюк та його радник Артур Іваненко мали зустріч з директором ТОВ «Бальзак Інвестиції» Тімоте Малонга. На ній сторони обговорили процедуру й усі деталі передачі місту в якості гуманітарної допомоги автомобіля «швидкої».

Такий щедрий подарунок місту вирішили зробити його давні друзі з Франції – франко-українська асоціація «Бальзак-Ганська», очолювана кавалером ордену Почесного Легіону Жаном Полем Рошом, у союзі з SETEC, Ensemble Ukraine, Le Lions Club, Les Femmes Ukrainiennes En France, Pharmacie Sans Frontieres, Бетен, Бальзак Інвестиції та іншими приватними партнерами.

І ось авто – на території Бердичівської міської лікарні, а ключі й документи передано керівникові закладу Анатолію Сові. Суттєвим бонусом від французьких благодійників виступила чимала партія медикаментів, що їх також отримала лікарня.

Сергій Орлюк ознайомився з вмістом «швидкої»: міський голова та пан Малонга сподіваються, що такий результат плідної й тривалої співпраці друзів і партнерів позитивно відобразиться на якості надання медичних послуг у бердичівській громаді. Попереду, переконані, на них чекає ще чимало успішних та взаємокорисних спільних проєктів.