Бердичів

міська рада

Внаслідок ворожого ракетного удару по Вінниці загинув 40-річний бердичівлянин Костянтин Пузиренко (ОНОВЛЕНО)

свіча

Ударна хвиля від ракетного обстрілу Вінниці, що стався 14 липня, сколихнула всю Україну. Десятки загиблих та поранених, серед яких – діти… Активно тривають пошуки зниклих… Скалічені тіла й долі… Ненависть до нелюдів-убивць…

Сумує Україна, сумує Бердичів. Особливого болю бердичівській громаді додала страшна звістка про гірку втрату: серед загиблих у Вінниці є і наш земляк – 40-річний бердичівлянин Костянтин Пузиренко.

До Бердичева 10-річний Костик потрапив із розпадом Радянського Союзу – у 1992 році, коли переїхав сюди разом із сім’єю з Латвії. Навчався у 2-й гімназії, далі – служив в армії, після якої вирішив продовжити шлях військового.

Разом із дружиною Костянтин Пузиренко виховували доньку, котра цьогоріч закінчила 3-й клас. Російська ракета обірвала життя повного сил, звитяжного, мужнього й відданого своїй Батьківщині та своєму народові Воїна.

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада, її виконавчий комітет та уся багатотисячна громада глибоко сумують із приводу смерті Костянтина Пузиренка і висловлюють щирі співчуття його рідним та близьким. Бердичів та Україна будуть пам’ятати, помстяться і переможуть!

Церемонія прощання з Костянтином Пузиренком відбудеться у неділю 17 липня, о 13:30 за адресою: вул. Є. Старікова, 13. Віддамо шану славному землякові!