Бердичів

міська рада

Він був Захисником із самого дитинства… Самовіддано боронячи Україну, геройськи загинув 29-річний Костянтин Кравчук.

Кравчук_сайт

Здається, він відчував себе Захисником із самого дитинства… Завжди активний, енергійний, спортивний. Загалом – справжній чоловік із народження. Такий, в якому яскраві сміливість та відвага уживалися зі здатністю взяти на себе відповідальність, сконцентруватися і прийняти рішення…

Бердичівська громада оплакує Костянтина Кравчука – 29-річного Захисника України, геройськи загиблого у боротьбі з російськими агресорами.

Костянтин навчався у 5-й школі. Закінчивши навчання, вступив до Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою, після якого продовжив свій шлях Оборонця України у Житомирському військовому інституті ім. Корольова від Національного авіаційного університету. У 2014-му отримав звання лейтенанта. Службу проходив у Миколаєві. Брав участь у бойових діях. 7-го березня 2022-го був мобілізований на війну з росією.

Капітан Костянтин Кравчук залишався вірним обов’язку, присязі, своїй країні та своєму народові до останнього подиху. Він був сильним Воїном та звитяжним Сином роду козацького, котрий не боявся ані жити за Україну, ані битися за неї, ані за неї загинути. Світла тобі Пам’ять, земляче…

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада, її виконавчий комітет та уся багатотисячна бердичівська громада глибоко сумують із приводу загибелі Костянтина Кравчука і висловлюють щирі співчуття його рідним та близьким. Бердичів та Україна будуть пам’ятати, помстяться і переможуть!