Бердичів

міська рада

Міська лікарня отримала необхідне обладнання з Польщі, у Бердичеві стало на одну прийомну сім‘ю менше – засідання виконавчого комітету

DSC_0968-1

Відбулося засідання виконавчого комітету Бердичівської міської ради, на яке було винесено 8 проєктів рішень. Члени виконкому одноголосно підтримали  рішення про передачу медичного обладнання, яке надійшло від Незалежного Державного Закладу Охорони Здоров‘я в м. Седльце (Республіка Польща) для КНП «Бердичівська міська лікарня». Відтак опорна лікарня поповнилася п‘ятьма індукційними насосами, транспортним респіратором, дефібрилятором та інкубатором на загальну суму 146 508, 85 грн.

Своїм рішенням виконком припинив діяльність прийомної сім‘ї у м. Бердичеві. Підставою стала заява двох її вихованок, які досягли повноліття і звернулися щодо виведення їх з даної сім‘ї. Кілька рішень стосувалися надання матеріальної допомоги. Так, зокрема, сім’ї Захисника України, який загинув у війні з росією, з бюджету громади виділять 50 тисяч грн.

Інші рішення стосувалися надання дозволу на укладення договорів щодо нерухомого майна на користь дітей та право користування яким мають діти; внесення змін до рішення, що стосується складу комісії з питань транспортних перевезень та затвердження складу спостережної комісії при виконкомі Бердичівської міськради.  

Окрім того, одним із рішень виконавчого комітету спрощено перелік документів, які необхідно подавати для участі у конкурсі з призначення управителя багатоквартирними будинками.