Бердичів

міська рада

Сергій Орлюк та пастор церкви Різдва Христового Петро Стахов передали смачні подарунки «особливій» бердичівській дітворі

1-13

Міський голова Сергій Орлюк та пастор церкви Різдва Христового Петро Стахов відвідали з подарунками місцевий Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю. Сергій Орлюк передав комунальній установі 54 набори з джемами та шоколадним маслом, стільки само – із продуктами харчування та свіжим виноградом – відвантажив Петро Стахов. Кількість наборів попередньо визначили за числом дітей, котрі на сьогодні проходять реабілітацію у Центрі.

Цей візит став можливий завдяки тривалій дружбі й партнерству з небайдужими людьми та організаціями. У випадку з подарунками від міста таким партнером виступив благодійний фонд «Хлібний дім», очолюваний Аркадієм Маргулісом, щодо церкви, то її представники тісно спілкуються та плідно співпрацюють з організаціями з Америки (Up Lift Ukraine), Швеції (Star Of Hope), Нідерландів. Зазвичай, іноземні благодійники допомагають коштами: необхідні закупки здійснюються вже тут на місці, хоча цього разу виноград, таки, прибув із самої Голландії.    

Усі добре розуміють, в який час живуть, зазначив, звертаючись до батьків підопічних Центру, Сергій Орлюк. І це дуже важливо, коли поруч є ті, хто завжди може допомогти у потрібний момент. Недарма ж кажуть, і у цьому нині немає сумнівів: єдність та взаємопідтримка – то надпотужна зброя, що допоможе українцям перемогти ворога. Чудово, що у Бердичева є такі друзі. Чудово, що у Бердичеві, у свою чергу, є люди, котрі намотують тисячі кілометрів, аби лишень доставити допомогу потребуючим. Привезти все від «А» до «Я», не розпорошивши якимось дивним чином по дорозі…

Нині триває справжня битва між добром і злом. Українці – разом, констатує Сергій Орлюк, вони роблять добрі справи з добрим серцем. А значить переможуть.

Останні новини