Бердичів

міська рада

29 липня Україна вшановує військових Сил спеціальних операцій – вітання Сергія Орлюка

ССО

Сьогодні, 29 липня, маємо особливий день в українському календарі професійних свят. Мільйони українців, тисячі мешканців бердичівської громади вшановують еліту вітчизняних Збройних Сил – військових Сил спеціальних операцій.

Сильні, потужні, звитяжні спецпризначенці! Від імені Бердичівської міської ради, її виконавчого комітету, усієї громади та від себе особисто сердечно вітаю вас із цим днем! Можливо, не всі в Україні знають ваше незмінне кредо – «Перевага якості над кількістю». Але я переконаний, що ці слова сповна відчули і ще відчують на собі російські окупанти.

Понад усе хочеться, аби про ваш безцінний внесок у боротьбу з ворогом знали усі в Україні, усі в світі. Зрозуміло, що поки не на часі. На часі ж знати про те, що, слугуючи надійним захистом для українців, ви є абсолютною нищівною силою для військ і техніки «другої армії світу», що тонкість та професіоналізм ваших дій достойні окремих підручників із військової науки.

Людство ще дізнається, які Герої живуть із ним в одній країні, на одній землі – я у це твердо вірю. І від душі зичу, аби так і сталося. Щоби ми разом святкували Перемогу й настання миру. Щоби без втрат. Щоби вас оберігав Господь. А з тими, хто намагається вбити Україну та українців, ви знаєте що робити.

Із повагою та вдячністю – Бердичівський міський голова                    Сергій ОРЛЮК