Бердичів

міська рада

Благодійний шаховий сеанс одночасної гри на підтримку ЗСУ влаштували у Бердичеві

1

Провести суботній відпочинок у парку, пограти в улюблені шахи, спробувати оголосити шах і мат майстрові спорту – все це мали змогу здійснити відвідувачі Парку ім. Шевченка під час благодійного сеансу одночасної гри. Захід на підтримку Збройних Сил України проводився міським центром «Спорт для всіх» у рамках соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України».

Для початку будь-хто з бажаючих міг зіграти у партію-другу з вихованцями місцевого клубу «Біла Тура». Ну а далі – спробувати свої сили у двобоях з професіоналами – майстринею спорту з шахів Лесею Кручак та кандидатом у майстри спорту Романом Хитричем.

Успіху та гарного, насиченого дозвілля побажав учасникам сеансу Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, який не обмежився вітальним словом, а й сам доєднався до шахового дійства.

Протягом ігор бажаючі могли зробити посильний внесок на підтримку української армії. Кінцева зібрана сума склала трохи більше 2 200 грн: її спрямують на допомогу 26-й артилерійській бригаді ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича.

Останні новини