Бердичів

міська рада

З нагоди Дня Незалежності України до підніжжя пам’ятників символам Волі й Незламності лягли живі квіти

1-16

Україна відзначає найважливіший день у своєму житті – День Незалежності. З цієї нагоди Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, начальниця Бердичівської РВА Людмила Димидюк, депутатка Житомирської обласної ради Алла Мусевич разом із представниками міської та районної влади поклали квіти до Меморіалу «Слава Героям!» та пам’ятника Тарасу Шевченку.

Бердичівська громада вшановує усіх, хто протягом багатовікової історії українства будував вільну й незалежну українську державу. Величезні сили на знищення європейської України кинуті сьогодні путінським режимом. Існує ж бо страх перед тим, що зацьковані, обдурені, відсталі й жорстокі мешканці гігантської тюрми побачать поруч із собою успіх та благополуччя, зрощені у волі та у прогресі… Існує бажання забрати собі спадщину Русі, головним містом якої був Київ… Зрештою, винищується все, що заважає утвердженню злочинного «рускомірного» порядку…

Маяк свободи Європи – так кажуть сьогодні про Україну та її Незалежність. За допомоги світової демократії, вона переможе російське мракобісся, ставши тією силою, яка принесе мир Європі.