Бердичів

міська рада

ІЗ ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ, БЕРДИЧІВСЬКА ГРОМАДО!

Загальне_2-1

День Незалежності України… Головний день вільної української держави… Скільки всього світлого, звитяжного, натхненного, переможного й сповненого радості пережила наша з вами країна на шляху до своєї свободи… Скільки горя й лиха натерпілася, скільки прекрасних людей поховала у свою землю й у тисячах кілометрів від неї… Якщо скласти всі роки, проведені українськими патріотами і звичайними українцями за ґратами й у таборах, скільки століть набереться у сумі?..

Свою Незалежність Україна здобула надвисокою ціною. Свою Незалежність сьогодні вона продовжує гідно й палко відстоювати силами та кров’ю своїх синів і доньок. Військові мужньо й затято б’ються за кожен клаптик рідної землі. У той самий час тримають стрій і на фронтах дипломатичному та інформаційному.

Житиме Україна – житиме й Європа: розуміючи це, наші численні іноземні друзі та партнери допомагають українцям у тому, аби безпросвітні «скрєпи» і тотальна убогість не поглинули Європу, перетворивши розвинену цивілізацію й демократію на частину російської недоімперії.   

Ми неодмінно переможемо, і наша перемога стане відправною точкою у руйнації жорстокого, цинічного й людиноненависницького гібридного «руского міра». Тамтешнім народам відкриється шлях до свободи й демократії, європейцям – до зміцнення цінностей, а в Україні оселяться мир, благополуччя та успіх. 

Я щиро вірю у це і зичу такої самої віри усім вам, дорогі земляки. Від усієї душі вітаю вас із Днем Незалежності! Переможного миру, злагоди, добробуту й Божої опіки нашій громаді, українцям та Україні. Нехай живими повернуться додому наші Захисники й Захисниці. Їм – доземний уклін, слава та вічна шана. Ворогам – смерть і небуття!

Слава Незалежній Україні!


З повагою – Бердичівський міський голова Сергій ОРЛЮК