Бердичів

міська рада

Бердичівлянин Олег Гончарук – зразковий приклад для майбутніх земляків-Захисників України та мешканців громади

010-1

На адресу Бердичівського міського голови Сергія Орлюка надійшов лист від командування однієї з військових частин ЗСУ: у ньому командир частини повідомляє, що наш земляк – бердичівлянин Олег Гончарук – за час служби зарекомендував себе як дисциплінований і працьовитий військовослужбовець, котрий свято й непорушно дотримується Конституції України та віддано служить українському народові.

У колективі молодший сержант Гончарук характеризується позитивно, вимоги Статуту Збройних Сил виконує на «відмінно». За час проходження служби у частині неодноразово був відзначений за самовіддану службу, вміле виконання завдань, зразкову військову дисципліну. Своєю службою, зазначає командування, Олег Гончарук гідно примножує ратну славу поколінь Захисників рідної землі, підтримує високий авторитет ЗСУ.

Олег Гончарук може слугувати зразковим прикладом для прийдешніх поколінь бердичівської громади та для бердичівлян-майбутніх Захисників й Захисниць України, котрі так само гідно виконуватимуть завдання за призначенням та оборонятимуть рідну землю, вважає керівництво частини.