Бердичів

міська рада

Вітання з нагоди професійного свята приймали бердичівські рятувальники

IMG_20220916_121441

На території міської 9-ої Державної пожежно-рятувальної частини відбулися урочистості, присвячені Дню рятівника України. Працівників Бердичівського районного управління Головного управління ДСНС України в Житомирській області з професійним святом вітали народний депутат України Богдан Кицак, міський голова Сергій Орлюк, заступник голови Бердичівської районної ради Володимир Діхтяр, голови і представники ОТГ Бердичівщини, а також директорка ТОВ “Бердичівський хлібозавод” Олена Левченко. У виконанні солістів МПК ім. О. Шабельника на адресу головних героїв свята лунали музичні вітання.


Від імені усіх жителів Бердичівської міської територіальної громади за самовіддану працю на благо суспільства, боротьбу з різноманітними надзвичайними ситуаціями, захист та допомогу подякував рятувальникам Сергій Орлюк. Працівники частини, переконаний міський голова, і надалі з честю виконуватимуть покладені на них завдання та зберігатимуть вірність обов’язку.

Порятунок людського життя – це відповідальна і складна робота, що вимагає рішучості, мужності та відважності. Усі ці риси, впевнений Богдан Кицак, притаманні бердичівлянам, які несуть службу у підрозділах ДСНС. Народний обранець побажав їм віри у власні сили та подальшого професійного зростання.


Козацького здоров’я та мирного неба побажав своїм підлеглим начальник Бердичівського районного управління ДСНС, полковник цивільного захисту населення Ігор Шевчук.


За героїзм, небайдужість, сумлінне несення служби, оперативність дій та високі професійні показники бердичівські рятувальники були нагороджені Почесними Грамотами, Подяками та нагрудними знаками “За відвагу в надзвичайній ситуації”.