Бердичів

міська рада

Небесна когорта Героїв-Захисників України більшає: на Херсонщині смертю хоробрих загинув 35-річний Сергій Гайдабура

Гайдабура_сайт

Те, що росіянами планувалося завершити за лічені дні, розтягнулося на довгі місяці. Легкої тріумфальної прогулянки не вийшло – вийшло масштабне військове протистояння, а замість наперед заготовленої парадної форми знадобилися десятки тисяч мішків для тіл…

Україна продовжує доблесно й самовіддано боротися з російськими агресорами, наносячи нищівні удари по живій силі й техніці та розвінчуючи міфи про «другу армію у світі».

Кожна інформація про успішні дії української армії, про звільнення тимчасово окупованих територій надихає, наповнює гордістю за наше славне військо, зміцнює впевненість у тому, що Україна переможе. Так само, як вкотре починає невимовно боліти від чергової звістки про загибель земляка, співвітчизника…

Відвойовуючи рідну землю й населені пункти, геройськи гинуть бердичівляни. 2 вересня на Херсонщині свій останній бій дав ворогові 35-річний Сергій Гайдабура. Народився Сергій у Бердичеві, навчався у 7-й школі, по закінченні якої вступив до ПТУ № 4. Став токарем. Працював на підприємстві «Дніпровуд». Роботу свою знав і любив, був хорошою людиною, тож і люди його поважали.

З початком широкомасштабного вторгнення Сергія мобілізували до лав ЗСУ. Він бив рашистів у складі однієї з легендарних бригад української армії. До кінця був відданий військовому обов’язку, вірний своїй країні та її народові. Віддав життя за Батьківщину, як справжній Герой.

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада, її виконавчий комітет та уся багатотисячна бердичівська громади глибоко сумують із приводу загибелі Сергія Гайдабури та висловлюють щирі співчуття його ріднім і близьким. Бердичів та Україна будуть пам’ятати, помстяться і переможуть!