Бердичів

міська рада

Бердичівські машинобудівники відзначили своє професійне свято

308654723_1166074047453199_6864670233379137892_n

Колектив АТ “Бердичівський машинобудівний завод “Прогрес” з нагоди професійного свята – Дня машинобудівника – привітав міський голова Сергій Орлюк. Від імені жителів територіальної громади він подякував працівникам підприємства за їхню щоденну кропітку роботу на благо держави.

Люди, які працюють на заводі, підкреслив міський голова, повністю віддаються своїй професії, забезпечують надійний тил та максимально наближають Перемогу. Минулого року, зауважив, перед підприємством відкривалися великі перспективи для подальшого розвитку, однак війна внесла свої корективи. Але, впевнений Сергій Орлюк, завод, який свого часу був відомий на півсвіту, повинен жити, виробляти сучасну і якісну продукцію, зберігати і передавати найкращі традиції машинобудування прийдешнім поколінням.

Міський голова побажав колективу АТ “Прогрес” процвітання, добробуту, миру, здоров’я та родинного затишку.

За багаторічну сумлінну працю в обраній галузі, високий професіоналізм, зразкове виконання своїх службових обов’язків та активну участь у житті громади низка працівників заводу була відзначена Грамотами Бердичівської міської ради та її виконавчого комітету, а також Подяками від керівництва.