Бердичів

міська рада

Він гнав ворога з рідної землі. Тепер – спочиватиме з Богом… На Донеччині геройськи загинув Олександр Поліщук.

Поліщук_сайт

Українці та світ захоплюються звитягою нашого війська. Захисники й Захисниці України очищують рідну землю від окупантської армади, успішно наступаючи, та доблесно тримають оборону, не даючи рашистам просунутися вперед. Мільйони людей не відривають поглядів від каналів із новинами, радіючи кожній звістці про успішні дії української армії. Розуміючи при цьому, що кожен бій – надважкий, що звільнення від ворога навіть клаптика території часто вартує життя наших славних Героїв.

Під час однієї з таких наступально-штурмових операцій на Донеччині загинув бердичівлянин Олександр Поліщук. Народився він на Чуднівщині. Якийсь час із сім’єю проживав у Вакуленчуку і вже близько 30-ти років мешкав у Бердичеві. Останнім часом працював у компанії «М’ясовита» і ось-ось мав перейти на «Три Ведмеді». Із початком «сезону морозива» підприємство потребувало зайві руки, і в цей період пана Олександра традиційно запрошували на роботу. Телефонували саме до нього – до Поліщука. Знали ж бо, що відповідальний, порядний, надійний, знали, що не підведе і професійно виконає свою роботу, щоби там не було. Цей сезон стартував без нього – Олександр Поліщук був уже на фронті.

Служив гранатометником, і свій обов’язок – тепер уже військовий – виконував так само віддано й відповідально. В одному з наступальних боїв, що точилися 22 вересня на Донеччині, солдат Поліщук був смертельно поранений. Наступного року нашому Героєві мало виповнитися 50…

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада, її виконавчий комітет та уся багатотисячна бердичівська громада глибоко сумують з приводу загибелі Олександра Поліщука та щиро співчувають його рідним і близьким. Бердичів та Україна будуть пам’ятати, помстяться і переможуть!