Бердичів

міська рада

За внесок у боротьбу з агресором бердичівляни отримали з рук міністра оборони України Резнікова нагрудні знаки та медалі

93092d5c-bfdb-4310-b89e-f5bc3cbde0ac-1

У рамках робочої поїздки Житомирщину відвідав міністр оборони України Олексій Резніков. Високопосадовець відзначив представників області, котрі своєю діяльністю зробили значний внесок у боротьбу з російськими окупантами, повсякчас допомагаючи українському війську.

Нагрудний «Знак пошани» та медаль «За сприяння Збройним Силам України» міністр вручив підприємцям, волонтерам, працівникам медичної та лісової галузей, енергетикам і газопостачальникам, представникам органів місцевого самоврядування. Серед нагороджених – керівник Житомирської ОВА Віталій Бунечко та міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

До числа відзначених головою оборонного відомства увійшли і бердичівляни: так нагороди з рук Олексія Резнікова отримали працівники «Бердичівського лісгоспу» Дмитро Римар та Карп Сидорук. Володарем почесного знаку став також депутат Бердичівської міської ради, підприємець, волонтер і меценат Юрій Ніколаєнко. З перших днів війни він виступив одним з безпосередніх організаторів оборони Бердичева. Юрій Ніколаєнко брав найактивнішу участь в облаштуванні блокпостів, на його рахунку – неодноразова допомога українській армії.

Коли разом, ми – сила, зазначили під час зустрічі, і Україна сьогодні демонструє свою міць та потужність, засновану на професіоналізмі й відданості Батьківщині її Захисників і Захисниць та активній підтримці тилу.

За матеріалами сайту Житомирської ОВА