Бердичів

міська рада

Низку питань із життєдіяльності громади розглянули на засіданні виконавчого комітету

1-9

В умовах воєнного стану Україна та, зокрема, бердичівська громада вступають у сезон холодів – місцева влада реагує на це затвердженням відповідних рішень. Так на засіданні виконавчого комітету було розглянуто проєкти, пов’язані з організацією взаємодії щодо попередження ожеледиці та можливих снігових заметів у зимовий період. Було внесено зміни до рішення виконкому, яке стосувалося розміщення, номенклатури, обсягів та норм накопичення міського матеріального резерву. Змін зазнали комплексна Програма забезпечення пожежної й техногенної безпеки, населення і територій бердичівської громади, а також міська цільова програма розвитку освіти.

На засіданні визначилися з тим, як 01 жовтня відзначатимуть Міжнародний день громадян похилого віку і День ветерана, та з Порядком відшкодування підприємствам, організаціям та установам-надавачам послуг витрат, пов’язаних із наданням додаткових пільг членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та тих ветеранів, смерть яких пов’язана з участю в АТО/ООС.

На розгляд членів виконавчого комітету винесли проєкти рішень, що стосувалися проведення конкурсу на перевезення та змін у Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення переселенців. Затвердили на засіданні й низку проєктів була пов’язана з орендою комунального майна.