Бердичів

міська рада

Повідомлення про намір здійснити  зміну діючих тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та встановлення тарифу на надання послуг з постачання теплової енергії

Pls_info-1-paqcluwjr0c9kilus37hajlkx5n9wowv3mftsbkm1s

З метою виконання положень Закону України «Про житлово-комунальні послуги»  №2479-VІІІ від 09.11.2017р. та рекомендацій Мінрегіонбуду, для визначення економічно обґрунтованого рівня тарифів на теплову енергію та послуги з постачання теплової енергії, КП «Бердичівтеплоенерго» здійснило розрахунок відповідних  тарифів та розміщує наступне інформаційне повідомлення:

Рішенням виконавчого комітету Бердичівської міської ради рішенням №371 від 16.12.2021р. було встановлено відповідні тарифи на теплову енергію та послуги з постачання теплової енергії.

У плановому періоді, протягом якого діють затверджені вищезазначеним рішенням тарифи, відбулися зміни в ряді нормативно-правових актів, що призвели до зміни порядку формування цін на енергоносії та їх розміри і зміни у мінімальних гарантіях у оплаті праці.

Комунальне підприємство «Бердичівтеплоенерго» відповідно до ПКМУ від 1 червня 2011 р. №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018  №239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення» та відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018  №130 доводить до відома споживачів інформацію про намір здійснити зміну діючих тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та встановлення тарифу на надання послуг з постачання теплової енергії шляхом їх встановлення.

З розрахунками та  інформаційними матеріалами Ви можете ознайомитись на сайті berdtke.com.ua

КП «Бердичівтеплоенерго» приймає зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань  у письмовій формі до 05.10.2022 р. включно за адресою:  13312 м. Бердичів, вул. Шевченка, 23

УВАГА!

Відповідно до п.1 ст. 1 Закону України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування»  №2479-ІХ від 29.07.2022р. протягом дії воєнного стану та шести місяців після місяця в якому воєнний стан буде припинено чи скасовано, забороняється підвищення для всіх категорій споживачів тарифів на теплову енергію (її виробництво, транспортування, постачання) і послуги з постачання теплової енергії.

Таким чином, протягом опалювального сезону 2022/2023 років тарифи на послуги з постачання теплової енергії, що надаються КП «Бердичівтеплоенерго» не будуть змінюватись і залишаться на рівні тарифів, що застосовувалися починаючи з опалювального сезону 2019/2020 рр.

Адміністрація КП «Бердичівтеплоенеорго»