Бердичів

міська рада

Працівники міської комунальної аварійно-рятувальної служби відзначають професійне свято

IMG_20220916_084132~3

Із професійним святом – Днем рятувальника – привітав працівників Бердичівської МКАРС Сергій Орлюк.
Фах, який передбачає віддане служіння інтересам громади, – почесний і нелегкий водночас, переконаний міський голова. Рятувальники, наголосив, завжди готові прийти на допомогу у будь-якій надзвичайній ситуації, швидко та якісно ліквідувати її наслідки та зробити усе, аби люди не постраждали.
Сергій Орлюк подякував присутнім за їхню копітку та суспільно важливу працю, і побажав їм міцного здоров’я, благополуччя, Божої опіки, людської поваги та миру. Окрема подяка з вуст міського голови пролунала на адресу тих працівників МКАРС, які наразі дають відсіч агресору у лавах Збройних Сил України.
За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, відповідальність та самовідданість при виконанні аварійно-рятувальних робіт працівники служби Олексій Приймук, Віктор Рибак і Павло Резніченко отримали Подяки від керівництва МКАРС. Також Грамотами Бердичівської міської ради та її виконавчого комітету було нагороджено рятувальників-робітників з комплексного обслуговування й ремонту будинків Андрія Погорецького, Олександра Минчука та Руслана Максименка.