Бердичів

міська рада

Рятуючи життя українських воїнів, геройськи загинула Янгол-Оборонець України Олена Безкровна  

Безкровна_сайт

Мережу і весь Бердичів облетіла трагічна звістка про загибель Захисниці України, бердичівлянки Олени Безкровної. Сотні слів співчуття, свічки Пам’яті і, звісно, Янголи… Янгол, котрий змінив білий халат на військовий піксель… Янгол-Охоронець наших славних гармашів, Янгол-Оборонець України…

Вона з’явилася на світ наприкінці лютого. Цьогоріч зустріла свій День народження, а вже через три дні рашисти розпочали наступ на Україну. Народилася Олена Безкровна у Бердичеві. Закінчивши 4-ту школу, вирішила присвятити себе найгуманнішій у світі професії – медика. Навчалася у місцевому медичному коледжі, працювала спочатку в осередку Червоного Хреста, потім – у хірургічному відділенні міської лікарні, далі – у фізіотерапевтичному кабінеті Центру соціально-психологічної реабілітації.

У 2019-му Олена Безкровна вступила на службу за контрактом до Збройних Сил України. Служила бойовим медиком. У цій жінці, як казатимуть її товариші й товаришки по службі, дивним чином поєднувалися ніжність і доброзичливість зі стійкістю та заґартованістю. Для добрих людей вона була світлою й усміхненою, для ворога – непримиренною та безкомпромісною. І безкінечно відданою своїй справі рятування життів.

Олена Безкровна геройськи загинула 10-го вересня, виконуючи свій військовий обов’язок, звільняючи від ненависного агресора українську Харківщину.

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада, її виконавчий комітет та уся багатотисячна бердичівська громада глибоко сумують із приводу загибелі Олени Безкровної та висловлюють щирі співчуття її рідним і близьким. Бердичів та Україна будуть пам’ятати, помстяться і переможуть!

Фото – з мережі Facebook