Бердичів

міська рада

“Час єдності, час виваженості, час молитви”: у Бердичеві вперше відбувся молитовний сніданок

IMG_20220915_092947

У молодіжному хабі “Територія творчих людей” відбувся перший в історії міста молитовний сніданок за участі представників міської і районної влади, громадських організацій, військовослужбовців та духовних лідерів різних конфесій.


Як зазначив модератор заходу, пастор Церкви Різдва Христового Петро Стахов, усіх присутніх об’єднало бажання спільної молитви за мир в Україні.
Гості споживали не лише хліб насущний, а й хліб духовний: читали Святе письмо, обговорювали історичний та духовний шлях українського народу, надихалися патріотичними піснями у виконанні Володимира та Людмили Панасюків.


Разом із священнослужителями – Благочинним Бердичівського округу Православної Церкви України Євгенієм Шимченком, священником Бердичівської парафії Української греко-католицької церкви Романом Назаром та пастором Церкви Євангельських християн-баптистів Леонідом Богуном – присутні молилися за Україну та її майбутнє, за воїнів, які дають відсіч агресору, за мир і Перемогу у війні.


Закликав український народ до єдності єпископ Київсько-Житомирської дієцезії в Україні, голови ради християнських церков у Житомирській області Віталій Кривицький, адже, переконаний, нам є за що боротися і є що разом будувати.
За словами міського голови Сергія Орлюка, молитовні сніданки у Бердичеві проходитимуть і надалі. Вони, зауважив, мають стати гарною традицією, що дозволятиме людям обмінюватися думками та досвідом, консолідувати зусилля, втілювати у життя спільні задуми.

Останні новини