Бердичів

міська рада

І командне місце серед юнаків і ІІ – серед дівчат: бердичівляни виступили на обласному Чемпіонаті з важкої атлетики

IMG_20220925_132236

У Бердичеві відбувся Чемпіонат Житомирської області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат віком до 17 років. Участь у ньому взяли майже 90 юних спортсменів із Ярунської ОТГ, Новоград-Волинського району, Новограда-Волинського та Бердичева. Понад третину учасників становили дівчата.

Спортивну підготовку юних важкоатлетів оцінювали суддя національної категорії, майстер спорту України, в. о. президента Федерації важкої атлетики Житомирської області, тренер-викладач Бердичівської ДЮСШ ім. В. О. Лонського Людмила Гвіздон, майстер спорту України з важкої атлетики, чемпіонка України, тренер-викладач Новоград-Волинської ДЮСШ Катерина Мединцева та засновник і перший президент обласної Федерації важкої атлетики Валерій Постіженко.

За результатами змагань, бердичівські спортсмени здобули І командне місце серед хлопців та ІІ – серед дівчат, поступившись у цій категорії команді Ярунської ОТГ. Переможців нагороджували міський голова Сергій Орлюк, начальник управління національно-патріотичного виховання молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Козловець, начальниця відділу молоді та спорту Бердичівської міської ради Лілія Березовенко та директор ДЮСШ м. Бердичева Олександр Подгорчук.

Усі спортсмени, серед яких були неодноразові призери і учасники Чемпіонатів України – Марк Гвіздон та Владислав Заруба, показали високий рівень особистої і командної підготовки, зазначили організатори. Тому такі змагання, підкреслили, допомагають не лише визначити найкращих у важкій атлетиці, а й запалити нові зірки на спортивному небосхилі.

За те, що молодь Житомирщини має можливість вести активний спосіб життя і брати участь у різноманітних заходах, Сергій Орлюк висловив подяку не лише тренерам і наставникам спортсменів, а й військовослужбовцям Збройних сил України. Адже, переконаний, саме завдяки тим, хто сьогодні виборює мир і Перемогу, українські діти можуть розвиватися, займатися спортом та досягати успіхів.