Бердичів

міська рада

Автомобілісти і дорожники приймали вітання із професійним святом

IMG_20221028_114719

Перевізників, водіїв та працівників транспортної сфери напередодні їхнього професійного свята привітав міський голова Сергій Орлюк.

Праця людей, які сідають за кермо, зазначив, є надзвичайно важливою для повноцінного функціонування сучасного суспільства. Адже саме вони забезпечують життєдіяльність кожного населеного пункту, перевозять пасажирів і вантажі, доставляють населенню ліки, продукти та інші необхідні товари, роблять великий внесок у розвиток логістики, торгівлі, туризму.

Від імені жителів громади міський голова подякував кожному працівнику транспортної галузі за діалог, партнерство та сумлінну роботу у такий нелегкий для країни час. Побажав їм міцного здоров’я, вдячних пасажирів, зеленого світла не лише на автомобільних, а й життєвих шляхах, миру та Перемоги.

За сумлінне виконання своїх професійних обов’язків Грамотами Бердичівської міської ради були нагороджені працівники ТОВ “Бердичівське АТП-11837”, ТОВ “Транспассервіс”, МКП “Бердичівкомунсервіс”, низка приватних перевізників та водіїв маршрутних автобусів.