Бердичів

міська рада

Готові до спротиву! Україна вшановує Сили територіальної оборони.

000111

Ці люди, котрі ще деякий час тому мали абсолютно мирні професії, з початком окупації України, не роздумуючи, взяли до рук зброю. Кожен із них був рішуче налаштований захистити свою родину, своє місто та село, свою громаду. Вони знали на що йшли: ціною їхнього благородного вчинку могло стати власне життя. Та варіант жити зросійщеним, позбавленим всього, що символізує собою незалежність, демократію, право, прогрес, жити, дихаючи мертвим повітрям злочинного нелюдського режиму, не розглядався взагалі.

Тисячі славних українців вступили у жорстокий двобій з рашистами – пильнуючи, обороняючи, наступаючи, звільняючи рідну землю від ворога.

Нині Сили територіальної оборони є одним із доблесних підрозділів звитяжних Збройних Сил України. Вони безліч разів підтвердили вірність своєму гаслу «Готові до спротиву!» Підтвердили й те, що готові не лише чинити опір, а й іти у наступ, нищачи агресора.

В Україні не житимуть зло, цинізм, жорстокість, тотальний страх, відсталість та брехня! Ми – нація вільних людей, і ми переможемо!

Зі святом вас, тероборонівці! Разом до Перемоги! Слава Україні!

Від імені усієї громади з шаною та вдячністю – Бердичівський міський голова Сергій ОРЛЮК