Бердичів

міська рада

До Дня захисників і захисниць у Бердичеві зібрали смаколики для воїнів

IMG_20221011_193838

Учні загальноосвітніх шкіл та вихованці дошкільних навчальних закладів Бердичівської міської територіальної громади долучилися до збору смаколиків для українських воїнів.

Заступниця начальника управління освіти і науки Світлана Басюк розповіла, що і діти, і батьки, і педагоги із задоволенням та великою радістю взяли участь у благодійній акції до Дня захисників і захисниць України. Адже, підкреслила, усі впевнені: домашні страви, солодощі, теплі речі, окопні свічки, а також створені дитячими руками сувеніри та малюнки грітимуть солдатів в окопах і надаватимуть їм сил у боротьбі за свободу і незалежність української держави.

Зібрані продукти та речі нашим землякам доправлять у минулому бійці добровольчого формування, а нині – військовослужбовці Збройних сил України – Тетяна Примак та Сергій Адам’як.

Від імені жителів усієї багатотисячної бердичівської громади міський голова Сергій Орлюк подякував усім, хто долучився до благодійного збору і передав українським захисникам частинку домашнього затишку та шматочок свого серця. Із такою щирою підтримкою, переконаний, наші воїни скоро виженуть ворога з рідної землі і здобудуть омріяну Перемогу.

Останні новини