Бердичів

міська рада

Свято першокласника: Бердичівська музична школа поповнилася сотнею нових учнів

IMG_20220930_213556

Традиційним Святом першокласника відзначили Міжнародний день музики у Бердичівській музичній школі. Цього року до великої і дружньої мистецької родини приєдналося 110 нових учнів – талановитих, енергійних та креативних.

За словами директорки навчального закладу Інни Бузі, музика – це надзвичайний вид мистецтва, який об’єднує тих, хто дарує її людям і тих, хто нею насолоджується. А тому, зазначила, педагогічному колективу школи надзвичайно приємно виховувати юних музикантів, котрі у майбутньому стануть справжніми майстрами своєї справи. Саме у стінах навчального закладу, переконана, малеча захоплено порине у цікавий світ творчості, дитячі серця наповняться радістю пізнання, а дитячі душі доторкнуться до прекрасного.

Заступниця міського голови Олена Петрівська подякувала Збройним силам України за можливість навчати і навчатися, жити і творити у рідному місті, а також привітала першокласників та їхніх батьків з початком навчання у мистецькій школі. Усім присутнім Олена Петрівська побажала мирного неба й Перемоги, а учням – цікавої й захопливої мандрівки країною музичних знань.

За високий професіоналізм і наставництво, багаторічну сумлінну творчу працю, активну участь в житті громади та значний особистий внесок у справу естетичного виховання молодого покоління низка працівників Бердичівської музичної школи була нагороджена Грамотами Бердичівської міської ради та її виконавчого комітету.

Своїми музичними виступами привітали присутніх викладачка навчального закладу Зоя Грицанюк, випускниця Дар’я Книжник та учень Євген Мізик.

Останні новини