Бердичів

міська рада

Бердичівські військовослужбовці приймали вітання з нагоди Дня захисників і захисниць України

IMG_20221014_145821

З нагоди Дня захисників і захисниць України міський голова Сергій Орлюк привітав бердичівських військовослужбовців.

14 жовтня, зазначив у своєму слові, це дата, яка поєднує у собі кілька важливих свят, що формувалися впродовж довгої національно-визвольної боротьби українського народу, з часів козацтва – і до сьогодні.

Нині, переконаний міський голова, захисники і захисниці нашої держави пишуть її новітню історію, подають прийдешнім поколінням приклад мужності, честі та звитяги. На патріотизм та відвагу українських воїнів, зазначив, сьогодні рівняється увесь світ.

Від імені багатотисячної бердичівської громади Сергій Орлюк подякував військовослужбовцям за захист та вірність присязі, побажав їм козацького здоров’я, сили духу, Божої опіки та Перемоги над ворогом.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий рівень патріотизму, професіоналізм, активну життєву позицію та вагомий особистий внесок у справу боротьби з російським агресором щодо захисту суверенітету і цілісності України та проявлену відданість українському народові низка захисників і захисниць були нагороджені Грамотами Бердичівської міської ради і її виконавчого комітету, а також відзнаками від свого керівництва.

Пам’ять воїнів, полеглих за свободу України, було вшановано скорботною хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника загиблим захисникам.