Бердичів

міська рада

Обласному військовому шпиталю – 75 років

7db66f70-65ed-49b8-82b7-555d8d5894e5

Колектив обласного госпіталю для ветеранів війни, який очолює Павло Журбенко, приймав поздоровлення з нагоди 75-ої річниці з дня заснування закладу. Ювілярів привітали та відзначили представники міської та районної влади, а також військовослужбовці і колеги-медики.

За високий професіоналізм, сумлінне ставлення до своїх обов’язків, золоті руки і добрі серця подякував працівникам шпиталю Бердичівський міський голова Сергій Орлюк. Самовідданість лікарів, їхня чуйність, уважність та милосердя, переконаний, допомагають пораненим бійцям швидше одужати, стати на ноги, загоїти не лише фізичні, а й душевні травми.

Міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку, високих професійних досягнень, мирного неба та Перемоги побажали медикам заступник начальника Бердичівської районної військової адміністрації Дмитро Гедз та голова Бердичівської районної ради Олександр Балянов.

До привітань приєдналися директор КНП “Бердичівська міська лікарня” Анатолій Сова і начальник Житомирського обласного ТЦК та СП Віталій Войтович, котрі у своїх виступах відмітили високу кваліфікацію працівників шпиталю, їхню майстерність і компетентність. В якості подарунка військовослужбовці передали закладу сувенірну продукцію, присвячену новій техніці, котра вже є на озброєнні у Збройних сил України.