Бердичів

міська рада

Шахові «Осінні канікули» пройшли у Бердичеві

IMG_4045

Міський центр «Спорт для всіх» з 07 листопада по 12 листопада 2022 року в шаховому клубі «Біла тура» провів спортивні  заходи  з  класичних шахів  «Осінні канікули»  в рамках соціального проекту «Активні парки – локації здорової України».     

Мета та завдання спортивних заходів: популяризація шахів серед  дітей і молоді;оцінка рівня підготовки юних шахістів міста;підвищення майстерності юних спортсменів;пропаганда змістового та здорового способу життя;зміцнення дружніх стосунків між шахістами з різних  районів міста в канікулярний період.                 

07-09 листопада 2022 року було проведено спортивні  заходи з  класичних шахів серед вихованців шахового клубу «Біла тура» та дітей  з різних районів міста (турнір початківців).

10-12 листопада 2022 року проведено спортивні  заходи з  класичних шахів серед вихованців шахового клубу «Біла тура» та дітей  з різних районів міста (турнір  розрядників).

Переможці  заходу  були нагороджені   медалями, грамотами та  цінними подарунками  від МЦФЗН «Спорт для всіх». Спортивний захід проходив з дотриманням карантинних вимог. Взяли участь у спортивних заходах 19 учасників.

Результати змагань з  класичних шахів (турнір початківців) .

І місце – Андрій Березак;

ІІ місце – Дмитро Круг;

ІІІ місце – Іван Росляков.

Результати змагань з  класичних шахів (турнір розрядників) .

І місце – Ольга Єрнєєва;     

ІІ місце – Олексій Сікорський;

ІІІ місце – Савелій Зінченко.

Відділ молоді та спорту Бердичівської міської ради

Останні новини