Бердичів

міська рада

Міська лікарня та Центр надання соціальних послуг отримали гуманітарну допомогу від UNICEF

61832467-7e26-4bd5-9f9f-77f30dc309d8

Благодійну допомогу від Дитячого Фонду ООН (UNICEF), отримала Бердичівська міська лікарня. Серед вантажу, розповідають у закладі, – пакунки малюка, матеріали для раннього розвитку дітей, акушерські, стерилізаційні та гігієнічні набори, набори для надання невідкладної допомоги у надзвичайних ситуаціях, хірургічні інструменти, лікарські препарати, різноманітні вироби медичного призначення тощо.

Окрім того, понад 11 тонн гуманітарної допомоги UNICEF передав також і міському Центру надання соціальних послуг для підтримки родин із дітьми та внутрішньо переміщених осіб.

За словами директорки Центру Людмили Колесник, у переліку переданих речей переважали засоби гігієни та уже сформовані з них пакунки. Наразі, додала, уже понад 1000 сімей отримали пральний порошок і рідке мило, ще 147 – ортопедичні матраци, а 120 родин, у яких виховуються четверо і більше дітей – гігієнічні набори з товарами першої необхідності при виникненні надзвичайних ситуацій.

Керівництво обох комунальних закладів від імені жителів громади висловлює велику подяку Дитячому Фонду ООН (UNICEF) та Житомирській обласній військовій адміністрації за підтримку і допомогу під час воєнного стану.