Бердичів

міська рада

Рішенням бердичівських депутатів громада фінансово підтримає хворих земляків, військових та поліцейських

IMG_20221121_101721-1

Проєкт рішення про надання матеріальної допомоги мешканцям громади, котрі потребують невідкладного та/або оперативного лікування, одноголосно підтримали депутати Бердичівської міської ради під час 29-ї позачергової сесії. Допомогу на загальну суму 19,0 тис. грн. отримають п’ятеро хворих.

Народні обранці внесли зміни до попередніх рішень, що стосувалися Програми шефської допомоги військовим та Комплексної програми профілактики злочинності. Щодо останньої, то вирішено збільшити кількість автопатрулів та груп швидкого реагування, а також забезпечити їх паливно-мастильними матеріалами і запчастинами та організувати поточний ремонт транспортних засобів. На ці цілі передбачили 200,0 тис. грн. із бюджету громади. Окрім того, 100,0 тис. грн. спрямують на придбання предметів, обладнання, матеріалів, канцелярії й обслуговування комп’ютерної техніки та на проведення ремонтних робіт у райвідділу поліції.

Фінальний на цій сесії проєкт рішення стосувався внесення змін до бюджету громади, пов’язаних з прийняттям вищеназваних змін до місцевих програм.

Останні новини