Бердичів

міська рада

Сергій Орлюк: “Уся критична інфраструктура громади працює”

15-scaled-pm6ru7huhx0w2t0z5b0h5qqv5bgfab91qq80r8kqlc-pw0abehru07ihpy7a1m1vvoqkaoddmoayhyzne9n6o

Станом на вечір 17 листопада ситуація з електропостачанням на території бердичівської громади нормалізувалася, інфомує міський голва Сергій Орлюк. До мережі наразі підключені усі абоненти. У всіх районах міста також є централізоване водопостачання та водовідведення.

Задля уникнення перевантаження електромереж, у місті тимчасово відсутнє вуличне освітлення. За першої ж можливості воно буде увімкнене.

Якщо вчора працювало тільки 7 котелень тепломережі, то сьогодні – працюють усі. До того ж, КП “Бердичівтеплоенерго” повідомило, що з 17.11.2022 року скасовано попередні графіки, за якими підігрітий теплоносій подавався до будинків та об’єктів соціальної інфраструктури лише у визначені години. Натомість підприємство повертається до роботи у звичайному режимі.

Попри труднощі, у штатному режимі також працюють навчальні заклади та міська лікарня.

Окрім того, в закладах загальної середньої освіти, розташованих у різних мікрорайонах міста, обладнано 7 стаціонарних пунктів обігріву. У цих “Пунктах Незламності” у випадку надзвичайної ситуації жителі громади зможуть обігрітися, скористатися мобільним зв’язком, інтернетом, телебаченням, зарядити гаджети, отримати тепле харчування, першу медичну допомогу та укриття.

“Пункти Незламності” укомплектовуються усім необхідним: запасами води та харчів, матрацами, теплими ковдрами, медикаментами, пічками-“буржуйками”, генераторами, дровами тощо.

Ворогу не вдасться нас зламати! Все буде Україна!

Останні новини