Бердичів

міська рада

Як працює каналізація при відключенні електропостачання – інформує МКП “Бердичівводоканал”

311708142_182748367611018_1303871600138680321_n

МКП “Бердичівводоканал” доводить до споживачів, як працює каналізація при відключенні електропостачання. Відключення електропостачання, звісно, впливають на роботу водопровідно-каналізаційної системи міста. Наші фахівці роблять усе можливе, щоб споживачі не відчували незручностей при користуванні системою водовідведення. Завчасно вживаються стабілізаційні заходи, що дозволяють мінімізувати ризики виливання стоків та інших надзвичайних ситуацій на каналізаційних мережах.

Водночас робота внутрішньобудинкових каналізаційних мереж практично не залежить від відключень електроенергії. Система водовідведення у багатоквартирних будинках працює за гравітаційним принципом. Тобто все, що ви змиєте в унітаз, з ваших труб самопливом відправиться до каналізаційних колекторів, а далі — на каналізаційні насосні станції.

Щодня на міських мережах водовідведення працює аварійно-ремонтна бригада. Бригада АВР каналізації в кількості 7 працівників оперативно усуває аварійні ситуації на каналізаційних мережах міста.

Частою причиною аварій є засмічення. МКП “Бердичівводоканал” нагадує мешканцям багатоповерхівок м. Бердичева про перелік речей, які не можна викидати в унітаз. Серед них — тверде побутове сміття, залишки їжі, вологі серветки та інше.

МКП “Бердичівводоканал”

Останні новини