Бердичів

міська рада

Навчальні заклади громади отримали розвивальні набори від Дитячого Фонду ООН (UNICEF)

IMG_20221209_114755

28 закладів дошкільної та загальної середньої освіти бердичівської громади отримали розвивальні набори для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку від Дитячого фонду ООН (UNICEF). Видача гуманітарної допомоги відбувалася у міському Центрі надання соціальних послуг.

За словами директорки Центру Людмили Колесник, Фонд разом із партнерськими організаціями реалізовує багато різноманітних проєктів, спрямованих на соціальну та психологічну підтримку дітей під час війни. Так, проінформувала, напередодні працівники Центру видали навчальним закладам 8 ящиків спортивного спорядження для організації дозвілля школярів. Сьогодні ж у валізах від UNICEF, зазначила, – матеріали для раннього розвитку, які неодмінно стануть у пригоді вихователям та вчителям.

Педагоги, впевнений міський голова Сергій Орлюк, знайдуть гарне застосування отриманим наборам та використають їх із користю для маленьких бердичівлян. Адже, підкреслив, сьогодні першочергове завдання освітнього фронту – це виховання достойної, освіченої, патріотичної молоді, яка із гідністю представлятиме Україну у світі.

Останні новини