Бердичів

міська рада

Помічники Миколая з України, Франції та Німеччині обдарували дітей з сімей ВПО – Центр надання соціальних послуг

изображение_viber_2022-12-23_19-37-03-222-2

Комунальна Установа «Центр надання соціальних послуг» Бердичівської міської ради систематично публікує інформацію про втілені в життя проєкти, спрямовані на допомогу внутрішньо переміщеним особам, їх адаптацію до нового місця проживання.

Напередодні різдвяно-новорічних свят дітки чекають на подарунки. Традиції не змінюються, і на прохання керівника КУ «ЦНСП» Людмили Колесник Церква «Новий час» забезпечила 340 дітей з неспокійних точок України новорічними пакунками-сюрпризами. Їх збирали для українських дітей німецькі родини.

23 грудня на території комунальної установи по вулиці Шевченка, 23, ошатно вбраний Святий Микола урочисто привітав дітей та їх батьків з прийдешніми святами, задоволені дітлахи понесли  подарунки до домівок…

До слова, це не перша допомога від цієї релігійної громади. Восени вона забезпечила новим взуттям всіх соціальних робітників, які надають одиноким літнім людям послугу догляду вдома, а також 50 отримувачів соціальних послуг. 224 подарунки Церква «Новий час» передала Школі І ступеня № 18 м. Бердичева, де навчається значна кількість дітей з особливими освітніми потребами.

Маємо ще одну цікаву й хвилюючу подію: громадянин Франції пан Серджіо, подолавши чималу відстань до українського Бердичева, доставив родинам переселенців теплі речі, дитячі іграшки, продукти харчування. Подарунки вже отримали 30 сімей ВПО.

А незабаром до того ж діти отримають зубну пасту та льодяники від кашлю з Німеччини.

Центр надання соціальних послуг Бердичівської міської ради