Бердичів

міська рада

Проєкт бюджету бердичівської громади на 2023 рік та низку інших проєктів рішень схвалили на засіданні виконавчого комітету

Слайд1

Проєкт бюджету Бердичівської міської територіальної громади на 2023 рік, презентований начальницею фінансового управління міськради Оленою Геденач, схвалили 30 листопада на засіданні виконавчого комітету. Далі проєкт буде подано на затвердження депутатському корпусу ради.

З-поміж іншого, члени виконкому затвердили план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на наступний рік та внесли зміни до попередніх рішень, що стосувалися оголошення про передачу в оренду комунального майна та матеріального резерву громади. Щодо останнього, то з резерву вирішено вивести 27 пічок-«буржуйок» та поставити їх на баланс МКАРС – із тим, аби можна було використовувати у місцевих «Пунктах Незламності».

На засіданні дали добро на відкриття благодійного рахунку для збору коштів на лікування, а також – на тимчасове розміщення споруди, в якій зберігатиметься електроскутер, що належить особі з інвалідністю І групи. Проголосували члени виконкому і за ще один проєкт рішення – про надання дозволу на розміщення внутрішньо переміщених осіб у закладі освіти міста. Так званий шелтер діє у приміщенні дитсадку № 5.

Останні новини