Бердичів

міська рада

Разом переможемо! У Бердичеві Захисників України, депутатів-військових, волонтерів та представників депутатського корпусу привітали із Днями ЗСУ, волонтера та місцевого самоврядування

IMG_20221207_104526-1

Урочистим та щедрим на Грамоти й Подяки став початок 30 чергової сесії Бердичівської міської ради. Цими днями Україна та бердичівська громада вшановували українське військо та активістів волонтерського руху, 7-го грудня своє професійне свято відзначають представники органів місцевого самоврядування.

Часи війни вимагають від суспільства єднання. Те, що вони вміють працювати у міцній зв’язці, військові, волонтери та представники влади довели ще на початку збройної агресії росії. День 24 лютого став тією датою, від якої взаємодопомога й підтримка тими, хто у тилу, своєї армії набула нової, потужнішої сили.

Бердичівська громада – у числі тих, хто єдині зі своїми Захисниками й Захисницями. Серед бердичівлян-військових нині – депутати міської ради. Наші земляки доблесно б’ють рашистів на всіх напрямках бойових дій. Громада зазнає непоправних втрат, і за кожну з них славні вояки справедливо карають окупантів. На те, аби в армії ні в чому не відчували потреби, самовіддано працюють цивільні. Кожен із них – Волонтер із великої літери. Підтримка та допомога військовим – пріоритет у роботі Бердичівської міської ради та її виконавчого комітету.

268,0 тисяч гривень – таку суму на потреби військових частин, зокрема, було зібрано працівниками виконавчих органів Бердичівської міської ради (представники частин отримали відповідні сертифікати).

318 посилок із солодощами, харчами, готовими м’ясними виробами і теплими речами відправили на різні ділянки бойових дій учні ліцеїв та гімназій, педагоги, батьківська спільнота.

Провівши благодійні ярмарки, 62,0 тис. грн. та 33,0 тис. грн. зібрали, відповідно, 10-й і 12-й ліцеї. 18,0 тис. грн. на лікування свого вихованця-військового Данила Зелінського переслав Центр позашкілля. Більш ніж 21,0 тис. грн., виручених на благодійному ярмарку, відправлять на лікування Данила зі Скраглівської гімназії.

Понад 52,5 тис. грн. спрямували героям-гармашам місцеві заклади культури. Десятки волонтерів, котрі щоденно працюють за кількома напрямками, об’єднала навколо себе Публічна бібліотека та молодіжно-волонтерський центр «М-Формація».

А скільки ще підприємств та установ, скільки підприємців, скільки звичайних мешканців докладають засобів та зусиль задля того, аби наші вояки мали у своєму розпорядженні все необхідне!.. І, як зауважив міський голова Сергій Орлюк, насправді, важливим та цінним є абсолютно все, що передається до частин – будь-то генератори чи шкарпетки, автівка чи тушонка, ліки чи «сухі» борщі.

Тобто, військові знищують окупантів, волонтери допомагають всім, чим можуть, органи місцевого самоврядування, зі свого боку, всіляко сприяють допомозі, приймаючі ті чи інші важливі рішення. Тож разом переможемо!

Останні новини