Бердичів

міська рада

Тепле взуття на зиму отримали 25 дітей з родин переселенців

1-15

Тісна співпраця та партнерство між бердичівською громадою в особі міського голови Сергія Орлюка й комунального Центру надання соціальних послуг та громадською організацією «Волонтерський штаб Житомира» знайшла своє чергове відображення у допомозі внутрішньо переміщеним особам. На зиму діти з сімей переселенців отримали тепле взуття.

Відгукуючись на потреби бердичівлян, житомирські волонтери вже неодноразово приїжджали до Бердичева з гуманітарним вантажем: так, зокрема, до початку нового року передали дітям із родин ВПО шкільні рюкзаки. Так само, тримаючи зв’язок із міською владою та директоркою Центру Людмилою Колесник, доставили особам з інвалідністю-підопічним установи засоби реабілітації.

Цього разу команда штабу, очолювана Галиною Чибуровською, привезла до Бердичева нове зимове взуття, що його отримають 25 дітей-переселенців.

Холоди дітвора зустріне у теплому, надійному, якісному взутті і не мерзнутиме – заради такого результату варто працювати, констатують Сергій Орлюк, Галина Чибуровська та Людмила Колесник. Їхня співпраця триває і ще принесе, сподіваються, гарні плоди.