Бердичів

міська рада

Із нагоди прийдешнього Дня осіб з інвалідністю міський голова Сергій Орлюк відвідав місцевий Союз інвалідів

Дизайн-без-названия

День осіб з інвалідністю – привід вчергове нагадати самим собі й одне одному про те, що люди з вадами здоров’я, з обмеженими можливостями є. Вони серед нас і часто потребують допомоги, уваги, турботи. Про це, зокрема, говорив міський голова Сергій Орлюк на зустрічі з активістами місцевого Союзу інвалідів.

Сьогодні важко усій Україні… Головне у такий період – єднатися, переконаний Сергій Орлюк, бути разом, простягати одне одному руку допомоги, якщо потрібно. Залишитися на самоті зі своїм горем, зі своїми проблемами – це те, чого не можна допустити. Спільноти, подібні Союзу інвалідів, вирізняються з-поміж інших саме тим, що вони разом вже багато років. Різні були часи, але їх рятувало прагнення бути одним цілим та життєвий оптимізм.

За це й подякував присутнім на зустрічі Сергій Орлюк. А ще подякував за те, що саме ці люди дали життя тим, хто нині захищає Україну – доблесним Захисникам, їхнім батькам. І нині наші Захисники являють собою такий самий яскравий приклад єднання. Коли один за одного, щоби там не стало, коли, бува, жертвують власним життям, аби вижили побратими. І ці воїни повернуть народу мирну, сильну й квітучу Україну.   

Останні новини