Бердичів

міська рада

Cергій Орлюк та Богдан Коляда привітали працівників прокуратури з професійним святом

1

Першого дня зими своє професійне свято відзначають працівники прокуратури. Із цієї нагоди до Бердичівської окружної прокуратури завітали міський голова Сергій Орлюк та секретар міської ради Богдан Коляда.

Очолюваний ним колектив зустрів цьогорічну святкову дату позитивними результатами роботи, констатував очільник прокуратури Віталій Шпак. І якщо підсумки цієї діяльності можна назвати успішними, то – завдяки кожному із працівників установи та представникам причетним до їхньої роботи служб. Результат достойний, резюмував Віталій Шпак, і цей результат – один на всіх, за що всім – щира дяка.

Боротися з беззаконням – важко і відповідально у будь-які часи, сьогодні ж представники дуже нелегкої професії гідно виконують свої обов’язки у дуже нелегкі часи – від того відповідальність зростає на порядки, зазначили у своїх виступах Сергій Орлюк та Богдан Коляда. Незламності, вірності закону та професійного підходу до справ побажали, насамперед, працівникам прокуратури гості. Аби Україна здобула справедливий переможний мир і живими й неушкодженими повернулися додому її Захисники, серед яких чимало є й представників органів прокуратури.

За сумлінне виконання службових обов’язків, ініціативу та оперативність у роботі, значний внесок у зміцнення законності і правопорядку на теренах бердичівської громади Грамотами Бердичівської міської ради та її виконавчого комітету було відзначено прокурорів Віталіну Качковську та Ігоря Паламарчука.