Бердичів

міська рада

Бердичівські легкоатлети продовжують поповнювати загальну скарбницю здобутків

FOX04210-768x432-1

13-14 січня в Житомирі проходив чемпіонат області з легкої атлетики у приміщенні серед дорослих, юніорів та юнаків (2006 р. н. і молодші).

На цих змаганнях бердичівські легкоатлети, вихованці тренерів Олександра Гаврилюка та Юрія Кузика, показали високі результати.

Серед юнаків та юначок кращими стали: Даніїл Маркевич у бігові на 60 м, Сергій Шевчук – на 1000 м, Вікторія Войтюк – на 600 м (також посіла II місце на дистанції 300 м). Андрій Петрук показав другий результат на тисячаметрівці.

Не було рівних на біговій доріжці і юніорці Крістіні Новарчук (біг на 300 м) та Юрію Кузінському, який став кращим на дистанції 3000 м серед дорослих, а також показав третій результат на 1000 м.

Водночас на Міжнародних змаганнях зі стрибків у висоту «Меміорал О. Дем’янюка» у Львові високий результат показав наш 19-річний Роман Петрук, котрий, залишивши позаду більш досвідчених і старших за віком суперників, посів другу сходинку п’єдесталу пошани із результатом 2 м 21 см. Вітаємо нашого спортсмена та його наставника – Заслуженого тренера України Сергія Шеремета із таким спортивним досягненням.

На цьому ж турнірі п’ятірку лідерів (серед юніорів та дорослих) замкнули Даніїл Вакулін та Ольга Мельничук. Бердичівські стрибуни Микола Клименко та Андрій Налімов посіли восьму сходинку у турнірній таблиці.   

Фото – з сайту Житомирської ОВА

Відділ молоді та спорту Бердичівської міської ради