Бердичів

міська рада

Відбулося засідання виконавчого комітету

IMG_20230113_164723

9 проєктів рішень було розглянуто на засіданні виконавчого комітету, що відбулося 13 січня.

Насамперед присутні заслухали начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Віктора Рябушка, який доповів про основні завдання цивільного захисту Бердичівської міської територіальної громади на 2023 рік. Члени виконкому затвердили відповідний річний план заходів, Програму загальної підготовки працівників підприємств, установ, організацій та служб Бердичівської міської територіальної громади до дій у надзвичайних ситуаціях та Організаційно-методичні вказівки підготовки населення Бердичівської міської територіальної громади до дій у надзвичайних ситуаціях.

Також виконавчий комітет затвердив фінансові плани міських комунальних підприємств – ВЖРЕП № 7, “Бердичівводоканал”, “Комбінат комунальних підприємств міста Бердичева”, “Бердичівтеплоенерго” та “Бердичівкомунсервіс” – на 2023 рік, та погодив намір щодо передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності Бердичівської міської територіальної громади – нежитлових приміщень по вул. Одеській, 66-а та підвального приміщення по вул. Житомирській, 113 – строком на 5 років шляхом проведення аукціону.

Окрім того, на засіданні одноголосно було підтримане рішення про виділення матеріальної допомоги сім’ям двох загиблих в зоні бойових дій бердичівлян по 50 тис. грн. кожній.

Останні новини