Бердичів

міська рада

На Донеччині загинув Герой-Захисник України Назар Цінський

IMG_20230116_153253_573

Бердичівлянину Назару Цінському назавжди залишиться двадцять років. Його молоде і квітуче життя обірвали рашистські нелюди, котрі прийшли на українську землю з єдиною метою: знищити усе, до чого вони зможуть дотягнутися своїми брудними руками.

Попри юний вік, Назар був надзвичайно мужнім, сміливим та відважним Воїном. Не міг допустити, щоб окупанти хазяйнували у його рідній країні, а тому, взявши зброю до рук, пішов боротися з російською ордою, став на захист Держави, громади, співвітчизників.

Свій останній бій оператор протитанкового відділення, солдат Назар Цінський прийняв 15 січня у населеному пункті Красна Гора на Донеччині. Вірний син свого народу і достойний громадянин своєї Батьківщини з честю виконав свій військовий обов’язок, за що йому вічна шана і подяка…

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада, її виконавчий комітет та уся багатотисячна бердичівська громада глибоко сумують із приводу загибелі Назара Цінського та висловлюють щирі співчуття його рідним і близьким. Бердичів та Україна будуть пам’ятати, помстяться і переможуть!