Бердичів

міська рада

Бердичівські позашкільники ділилися досвідом роботи із малинськими колегами

IMG_20230213_124736

У міському ЦПО ім. О. Разумкова відбувся семінар “Сучасні тенденції розвитку позашкільної освіти”. Щоб обмінятися практичним досвідом та налагодити подальше співробітництво, до бердичівських позашкільників завітали колеги з Малина.

Делегація у складі викладачів Малинського Центру дитячої та юнацької творчості, а також представників місцевого самоврядування відвідала відділення науково-технічної творчості. Директорка ЦПО Олена Боровська провела гостям оглядову екскурсію та ознайомила їх із діяльністю закладу: історією, здобутками, планами на майбутнє. 

Освітяни обговорили нові підходи до роботи з обдарованими дітьми, перспективи проєктно-інноваційної діяльності, механізми створення ефективних управлінської, науково-методичної й виховної систем позашкілля. Також усі охочі взяли участь у майстер-класі “Стилізація світу у петриківському розписі”.

Наступними локаціями семінару стали дитячо-юнацька спортивна школа ім. В. Лонського та дитяча бібліотека, де малинські позашкільники переглянули фрагменти занять Зразкового ансамблю сучасного танцю “Шакті” і Зразкового театру пісні “Краплинки”.

Окрім робочих моментів, на гостей чекало знайомство з архітектурними та історичними пам’ятками Бердичева.

Такі зустрічі надихають на нові звершення, дають творчий поштовх, заряджають оптимізмом, позитивом та свіжими ідеями, констатували учасники семінару.

Останні новини