Бердичів

міська рада

Відбувся черговий прийом громадян

IMG_20230208_091437

Більшість відвідувачів чергового прийому громадян, який провів радник міського голови Артур Іваненко, підіймали питання, пов’язані із житлово-комунальним господарством.

Так, дві бердичівлянки, які живуть у багатоквартирній двоповерхівці, звернулися за консультацією щодо ремонту покрівлі будинку. МЖРЕП № 7, розповіли, уже частково виконав ремонтні роботи. Решту робіт жителі хочуть завершити у співфінансуванні з управляючою компанією, тому й цікавляться, як правильно це зробити. Артур Іваненко та заступник міського голови Руслан Квятківський покроково роз’яснили заявницям алгоритм дій та надали вичерпну консультацію щодо процедури співфінансування.

Ще одна жителька громади звернулася зі скаргою на встановлення, на її думку, неналежним чином бетонних напівсфер на одній із міських вулиць. За її словами, обмежувачі, які повинні перешкоджати паркуванню машин, становлять небезпеку для пішоходів, адже стоять просто посеред тротуару. Більш того, зазначила жінка, вона особисто травмувалася, перечепившись через напівсферу у темну пору доби. Спеціалісти управління ЖКГ отримали доручення вивчити це питання та вжити необхідних заходів.

Із проханням не прибирати опале листя з території невеличкого прибудинкового скверу прийшов на прийом літній чоловік. Заявник наголосив: він майже все життя доглядає за деревами і тому впевнений, що такі дії комунальників негативно впливають на стан зелених насаджень. Адже, зрештою, листя перетвориться у добриво і підживить дерева. Артур Іваненко та Руслан Квятківський роз’яснили відвідувачу Правила благоустрою міста Бердичева, згідно яких комунальні служби повинні дбати про чистоту населеного пункту.

Інші відвідувачі прийому також отримали кваліфіковані консультації та роз’яснення.