Бердичів

міська рада

Віковий ювілей зустріла жителька громади Анастасія Саган

IMG_20230228_152209

28 лютого своє 100-річчя відзначила бердичівлянка Анастасія Саган. Від імені міського голови Сергія Орлюка, Бердичівської міської ради, її виконавчого комітету та усіх жителів громади із почесною датою іменинницю привітала заступниця начальника управління сім’ї та соціального захисту населення Олеся Харитонова.

Анастасія Сергіївна народилася у с. Нехворощ тоді ще Андрушівського району. Після закінчення місцевої школи вступила до Бердичівського медичного училища, а потім за направленням поїхала працювати в с. Іванопіль.

Коли розпочалася 2-га Світова війна, Анастасія Саган була мобілізована. На фронті отримала контузію.

Повернувшись до мирного життя, знову влаштувалася на роботу медсестрою. Працювала у медичних закладах Андрушівки, Жежелева, Бродецького. Допомозі людям присвятила всю себе.

Нині Анастасія Сергіївна насолоджується сімейним теплом у колі власної великої родини: трьох дітей, чотирьох онуків, п’ятьох правнуків.

За сумлінну та самовіддану працю медичною сестрою, багаторічний стаж роботи, милосердя та турботу, збереження життя воїнів під час 2-ої Світової війни та з нагоди славного ювілею Анастасія Саган була нагороджена Грамотою Бердичівської міської ради.