Бердичів

міська рада

Ми втрачаємо, нам боляче, але ми віримо у Перемогу… На Донеччині пішов із життя Захисник України Вадим Дроган.

Дроган_сайт

З’явився на світ у Криму, зростав на Вінниччині, мешкав у Бердичеві… Вивчився на аграрія, але весь час мріяв бути військовим… Здійснив свою мрію і став на захист Батьківщини. В її ім’я віддавав всього себе… Бердичівська громада оплакує загибель оборонця України Вадима Дрогана.

Прагнення служити в українській армії привело Вадима – випускника сільськогосподарського технікуму – спочатку до військового вишу у Києві, потім – до Одеського інституту сухопутних військ (пізніше – Одеська військова академія). Далі – служба у Бердичеві, на Вінниччині, у Чернігові та Сумах. Побував наш земляк і в Африці – у складі миротворчих сил. А потім – знову Бердичів. Тепер уже назавжди.

У Бердичеві Вадим Дроган пішов у запас. Встиг навіть близько 2-х років побути на пенсії. Але почалася велика війна з росією, і заслужено відпочивати він уже не міг і не хотів. Знову погони і посада начальника речової служби тилу однієї з військових частин ЗСУ. 22 лютого на Донеччині майор Дроган залишив цей світ, знісшись до Небесної Січі. Буквально з місяць тому, наприкінці січня, йому виповнилося «золотих» 50… Вічний спокій та шана тобі, славний Земляче…

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада, її виконавчий комітет та уся багатотисячна громада глибоко сумують із приводу смерті Вадима Дрогана та щиро співчувають його рідним і близьким. Бердичів та Україна будуть пам’ятати, помстяться і переможуть!

Останні новини