Бердичів

міська рада

Навічно у славній когорті оборонців незалежної України… 51-річний воїн Леонід Пер’ян…

Перян_сайт

Точиться в Україні велика битва: не на життя, а на смерть б’ються між собою два різні світогляди, дві різні моралі, два різні духи – український дух волі не дає оселитися на своїй землі сморідному духу безправ’я й рабства. Зрощені на ньому й отруєні ним рашистські агресори, не рахуючись ані зі здоровим глуздом, ані з масовим падежем серед своїх намагаються відповідати страшилці про «другу армію світу». Їх дуже багато, і звитяжна боротьба з десятками тисяч варварів коштує життя нашим Захисникам та Захисницям.

Бердичівська громада схиляє голову у жалобі за Леонідом Пер’яном, котрий закінчив свій земний шлях, виконуючи військовий обов’язок. Наш 51-річний земляк був призваний на службу у березні минулого року. У мирний час Леонід Пер’ян знався на роботі з деревом та на ремонті автівок, у час війни боронив Україну на посаді старшого стрільця стрілецької роти однієї з військових частин ЗСУ. Востаннє старший солдат Пер’ян вийшов на бойові позиції, що у Бахмутському районі, 27-го січня. Світла пам’ять тобі, Герою, й вічна шана…

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада, її виконавчий комітет та уся багатотисячна громада глибоко сумують із приводу смерті Леоніда Пер’яна та щиро співчувають його рідним і близьким. Бердичів та Україна будуть пам’ятати, помстяться і переможуть!