Бердичів

міська рада

Під Бахмутом геройськи загинув бердичівлянин-“азовець” Вадим Гончарук

Гончарук_сайт

Місто-фортеця Бахмут увійде до новітньої історії України, з-поміж іншого, як одна з найпекельніших точок протистояння між українськими захисниками та рашистськими агресорами. Ось уже який день довкола нього точаться надважкі бої, в яких українська армія звитяжно й самовіддано не дає росіянам оволодіти містом. Бахмут став одним із символів доблесного подвигу Збройних Сил України. Як став він й одним із символів самопожертви в ім’я Батьківщини, в ім’я її волі та Перемоги.

«Загинув біля населеного пункту Бахмут»… Трагічні сповіщення надходять до українських родин, у тому числі – й до бердичівських. Про геройську загибель Захисника України сповіщено родину Гончаруків: 31 січня, боронячи незалежність та територіальну цілісність української держави, загинув старший солдат Вадим Гончарук – старший навідник гранатометного відділення взводу вогневої підтримки штурмового батальйону Сил Спеціального призначення”Азов”.

Його призвали на 3-й день після початку широкомасштабного вторгнення росії, і протягом усього часу Вадим залишався вірним військовій присязі, своєму народові та своєму сумлінню. Не ховався, не сподівався, що хтось, а не він, не відійшов убік і не відступив… Навічно вписавши своє ім’я до когорти славних оборонців українського міста-фортеці, оборонців вільної України.

Вадиму Гончаруку було 33 роки… Спи спокійно, Герою… Вічна тобі Пам’ять і Шана…

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада, її виконавчий комітет та уся багатотисячна громада глибоко сумують із приводу загибелі Вадима Гончарука та щиро співчувають його рідним і близьким. Бердичів та Україна будуть пам’ятати, помстяться і переможуть!

Останні новини