Бердичів

міська рада

“Різдвяне диво” завітало до Бердичева

IMG_20230206_103043

У Музично-драматичному театрі на Європейській відбулася благодійна вистава-мюзикл для всієї родини “Різдвяне диво”. Спектакль презентували Благодійний фонд “Мрія” спільно із ГО “Світова молодіжна спільнота – Житомир”.

За словами організаторів, команда “Мрія”, що складається із української молоді, наприкінці минулого року відвідала з виставою 32 країни Європи у межах закордонного туру “Різдвяне диво”. Тепер же волонтери їздять українськими містами, аби усюди – від великих мегаполісів до маленьких селищ – принести радість, надію та душевне тепло.

П’єса за мотивами казки Ганса Крістіана Андерсена “Дівчинка із сірниками” зібрала повний зал глядачів. Мюзикл розпочався виступом вокального та танцювального колективів – “Voice of Ukraine” “Righteous stars”. І, хоч протягом усієї вистави зі сцени лунала лише англійська мова, бердичівляни, за допомогою субтитрів, яскравих декорацій та майстерності молодих акторів змогли поринути у казкову і затишну атмосферу.

По закінченню дійства до присутніх звернувся військовий капелан Геннадій Олексієнко. Він висловив сподівання, що у новому році Україна здобуде оміряну Перемогу, а кожен українець, як і головна героїня мюзиклу, нарешті возз’єднається зі своєю родиною.

Міський голова Сергій Орлюк подякував акторам – за подаровані позитивні емоції і гарний настрій, та глядачам – за відкриті серця і віру у диво. Мрії, наголосив, не здатна знищити жодна війна, а тому, поки кожен з нас має до чого прагнути, Україна житиме, боротиметься і перемагатиме.